Management café

3.12.06

Cum sa-ti începi duminica dimineata

Hello people,

N-am mai scris de foarte multă vreme pe blog pt. că, în general, comunicarea scrisă nu este punctul meu forte :D. Dar, ca pentru orice punct slab, fac eforturi în a-mi îmbunătăţi abilităţile în acest sens. Deci ... nu mă certaţi! :)

Ok, şi cum spuneam în deschiderea acestui post, haideţi să vă spun şi vouă cum merită (chiar merită!) să vă începeţi duminica: deci ... wake up call (destul de târziu de altfel, că doar e duminică :D ). Prima pe listă e cafeaua ... apoi, butonul acela argintiu (sau ce culoare o mai fi având), amplasat pe frontalul calculatorului, e prea tentant ca să nu ocupe un binemeritat loc 2 pe lista de priorităţi. Deci ... "turn-on" şi apoi "go on-line".
(P.S. Comportamentul de weekend pe care tocmai l-am descris e valabil pt. toată familia - mai puţin pt. "trinitatea" canină a familiei, care încă îşi continuă periplurile prin lumea viselor.)

Deci ... toată trupa humanoidă e on-line. După care, eveniment! Manafu anunţase pe blogul său cum că "Tendintele in digital se anunta la Praga". Şi cum să nu te roadă curiozitatea?! Deci click pe Livecast Verge ca să mă lămuresc despre ce e vorba ...
Exploziv, futuristic, dar foarte plauzibil!
Asta pot eu să spun despre conceptul lansat în 28 noiembrie a.c. de compania de branding, promotion şi imagine ( ... şi ce-or mai fi creând ei, pt. că e un grup de corporaţii cu un areal de preocupări uriaş) OgilvyOne, împreună cu Muzeul de Istorie Media în deschiderea "Summit-ului digital global Verge" de la Praga (Verge: The OgilvyOne Digital Summit), conferinţă ale cărei secţiuni le regăsiţi, de altfel, în întregime în format video pe site-ul mai sus menţionat.

Bun! Ce vă recomand eu?! - NU PIERDEŢI OCAZIA DE A AFLA CE NE POATE REZERVA VIITORUL ÎN DOMENIUL E-COMMUNICATION şi E-MARKETING!!!
Iar studenţilor mei de la IEDM le recomand să "răsfoiească" mai pe îndelete site-ul şi să mai afle mai multe despre ceea ce OgilvyOne a numit "Marketingul secolului 21" (21st Century Marketing).

Deci ... vizionare plăcută! ;)

7 Comments:

Trimiteți un comentariu

<< Home