Management café

17.4.05

Incercari de tip nou.. Posted by Hello

16 Comments:

 • S-a modernizat "lumea", noi semestrul trecut le "postam" pe tabla cea neagra, referatele, astazi vad ca sa schimbat culoarea...,iar din tabla a devenit ecran....evoluam fratilor cu toti...

  By Blogger melian ciprian, at aprilie 19, 2005 6:53 p.m.  

 • asa-i Cipriane ... evoluam si invatam cu totii ;) Mersi de vizita ...

  By Blogger Gabriela Lobonţiu, at aprilie 25, 2005 4:42 p.m.  

 • Observ ca pe zi ce trece tot mai mult tindem spre modernism.Tot asa cum din profesorul vechi a evoluat profesorul "nerezonabil" tot as dintr-o profesoara va evolua o "nerezonabila".Cred ca suntem pe drumul cel bun

  By Blogger O-N-Y-X, at aprilie 30, 2005 3:06 p.m.  

 • Nu vreau sa par un Iuda insa...degeaba vorbim de evolutie si tehnologie daca nu o si aplicam.Educatie se poate face si cu ajutorul internetului.Pana acum(si sunt anul 4)din toata practica de tcm-ist,am ramas cu ceva in cap:blogul(referate,povesti,destainuiri..).Restul "verilor" de practica au trecut ca Sageata Albastra.Blogul a reusit sa ne apropie in cateva luni enorm de mult.Daca in 4 ani nu am reusit decat 2-3 chefuri intre colegi,blogul a reusit sa ne faca subiecte de discutie intre noi prin pauza.Stiti cum vreau sa spun?Precis ati prins ideea care vreau sa o redau aici.Momentan nu prea am inspiratie si...nici nu-mi ajung cuvintele ca sa reusesc sa exprim tot ceea ce doresc;)

  By Blogger Muffa, at mai 05, 2005 9:12 p.m.  

 • Draga Onix,

  Din pacate ceea ce noua ni se pare azi modernism este o practica curenta in tari occidentale. Nu sunt o persoana care vede in occident "mirajul oazei", insa un asemenea sistem de predare, respectiv expunere a proiectelor voastre proprii am avut năucitoarea surpriza sa constat ca in Danemarca este ceva la ordinea zilei :D. Ei dar tot e bine ca incercam (timid si chiar dak mai tarziu) sa implementam si noi in practica curenta ceea ce azi ni se pare modernism.
  Si legat de nerezonabilitatea mea in devenire ... multumesc pt incredere :). Sper sa ajung si eu la o forma de nerezonabilitate, insa standardul impus de nerezonabilul vostru profesor va fi relativ greu de atins :D.

  P.S. Scuze pt intarzierea cu care am raspuns si mersi de vizita :).

  By Blogger Gabriela Lobonţiu, at mai 10, 2005 8:52 p.m.  

 • Păi dragă Muffa,

  Tinzi puţin spre Iuda ... no offence. Dar însăşi această timidă tentativă (a mea cel puţin e cam timidă şi sporadică, tre să recunosc) de a comunica cu voi e un prim pas în a aplica tehnologia, nu?! Eu cel puţin aşa o văd.
  Şi cu practica voastră ... trust me ... degeaba vezi "practic" pe internet o tehnologie de ultimă oră, dacă nu ajungi să o cunoşti şi pe cea de "ora trecută" din firmele noastre :D Altfel spus, e foarte binevenită practica pe internet atâta vreme cât e completată de o cunoaştere a realităţilor de pe piaţa Băii Mari, pentru ca în momentul în care ajungi să şi pui în practică tot ceea ce ai "furat" de prin şcoală şi interent să ai şi capacitatea de a te adapta la condiţiile, resursele şi posibilităţile existente.

  By Blogger Gabriela Lobonţiu, at mai 10, 2005 9:21 p.m.  

 • Imi place...(Şi cu practica voastră ... trust me ... degeaba vezi "practic" pe internet o tehnologie de ultimă oră, dacă nu ajungi să o cunoşti şi pe cea de "ora trecută" din firmele noastre :D!) Aveti dreptate! trebuie inceput de jos! degeaba ii dai unei masinarii un simplu program sa stie ce are de facut daca tu habar nu ai ce se petrece in masinaria respectiva...unii vor spune ca nici nu ma intereseaza ce se petrece acolo atata timp cat imi satisface nevoile!... NU e chiar asa! Iar acum o comparatie intre "ultima ora" si "ora trecuta"... cu scule performante orice prost stie sa lucreze dar cu patent, sarma, surubelnita si cuie... tre sa ai ceva la cerebel ca sa poti face acelasi lucru! Asa ca trebuie sa incepem de la cuie, sarma, patent si surubelnita!(adica de la SN, FU, si celelalte "cuie") Incercati sa ma contraziceti dragi colegi care mai treceti p-aici!

  By Blogger muresan d, at mai 11, 2005 12:17 a.m.  

 • I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

  http://www.juicyfruiter.blogspot.com

  By Blogger lucyclinton0625, at ianuarie 16, 2006 10:51 p.m.  

 • modernizare?....dar oare din ce an e tehnologia utilizata...si noi ne bucuram de ea...mda....evoluare....

  By Anonymous xyz, at ianuarie 18, 2006 2:21 p.m.  

 • doamna profesoara, da cand ne dati notele la examen, ca ne-ati promis?

  By Anonymous er, at ianuarie 19, 2006 9:01 p.m.  

 • Er,

  V-am promis k vi le dau cândva in sesiune :p ... deci ... mai "trage-ma la raspundere" undeva pe la sfârsitul lui februarie :).

  By Anonymous Gabriela, at ianuarie 21, 2006 1:56 p.m.  

 • Eh ... si pt xyz am un raspuns ...

  Stii tu cum e ... cred k e bine sa incercam sa vedem jumatatea plina a paharului. Adik, ok-ok tehnologia e deja la ordinea zilei in tarile Europei Occidentale, dar de ce sa nu ne bucuram totusi k avem intr-un târziu si noi acces la ea?! De ce trebuie mereu sa fim negativisti?! Pt k sunt ink tari si universitati in lume care nu lucreaza cu nici un fel de tehnologie. Adik, dak e sa vedem extremele, atunci haide sa le vedem pe amândoua ;)

  By Blogger Gabriela Lobonţiu, at ianuarie 28, 2006 11:30 p.m.  

 • Hey lucyclinton,

  nice to have u here ... but plz tell me something: how were u able to read anything on this blog?! Don't want 2 be ungrateful, but ur from USA and I suppose u don't speak Romanian ... so :D. Anyway, 10x for ur appreciation and ur blog seems interesting.

  By Blogger Gabriela Lobonţiu, at ianuarie 28, 2006 11:36 p.m.  

 • QUOTE
  V-am promis k vi le dau cândva in sesiune :p ... deci ... mai "trage-ma la raspundere" undeva pe la sfârsitul lui februarie :).

  Doamna profesoara, dar e gata sesiunea, notele cand le afisati? Nu de alta dar mai sunt unii care vor sa isi calculeze media, si altii sa stie cate restante au in presesiune :P

  By Anonymous er, at februarie 19, 2006 2:58 p.m.  

 • pentru er

  eh ... merit sa ma tragi de urechi :D ... azi termin lista pe calculator si o afisez. stiu k scuzele sunt neavenite, dar shoot me ... n-am avut cum sa le termin mai devreme O:-)

  By Blogger Gabriela Lobonţiu, at februarie 25, 2006 11:09 a.m.  

 • Mama mia, da cat a trecut de cand existau proiectoare din alea ... 5 ani ... Vai vai ...

  By Anonymous Online Products, at martie 18, 2012 10:59 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home